December start

Kalenderlys

Opskrifter

Postkort

Julesange

Jule-sjov

Jule musik

Nytårs start

Jule-Nytårs link

Script

Nedtælling til Julen

 Nu nærmer julen sig igen... så småt - Og snart med hastige skridt... Se link for søgning af hjælp

OBS! Juleinfo her vil blive opdateret når der er nyt at skrive om og om evt. ændringer for søgning til hjælp.

 

Ansøgnings steder og indsamlinger for Julehjælp
Et lille udpluk for Julehjælp steder. Søg efter hjælp
> Så søg på Googgle  Eller via > https://www.bing.com/
Julehjælp   Husk at søge om julehjælp i god tid.

Til dec. er det igen tid for Julehygge, Juleklip samt bagning m.v. på

 

             

  Klik og vær med til at støtte Julemærkehjemmene. Tak

Følg også julemærket på Facebook

 

        Julen er hjerternes fest. Rundt i butikkerne hænges der hjerter og minder os om, at jul er andet end indkøb, forbrug og gaver. Det er også en tid, der husker os på, at vi skal passe på hinanden og fejre det nære og kærligheden. Men hvis vi har ondt i eller rod i familie foretagendet, kan julen være en tid, hvor vi bliver konfronteret med ensomhed og sorg. Psykisk Sårbar har undersøgt, hvad der findes af julearrangementer for de, der har brug for lidt ekstra krydderi i julen - og for andre, hvilke steder man kan vælge at holde jul.
 


Hvor kan man søge om hjælp
Her følger nogle links, som kan bruges, hvis man er i den situation, at økonomien er skrabet og ikke kan se andre udveje.


Man skal være ude i god tid for at søge om støtte, og det er en god ide at kontakte de forskellige organisationer og forhøre sig om ansøgningsfrister mv.

Hvis link til julesteder for hjælp ikke virker? > Så søg på Googgle  Eller via > https://www.bing.com/
 


JULEHJÆLP / Børnenes kontor https://boernenes-kontor.dk/ansoeg-om-hjaelp/
Julehjælp uddeles den 22. december som en stor julekurv med 20 kg god julemad og knas.
Ansøgningsskemaer fås hos klasselæreren eller på skolens kontor fra uge 43 (efter efterårsferien). Skemaet udfyldes og afleveres på skolen igen, så Børnenes Kontor har det senest mandag den 9. november 2015.
Svar og udleveringskort udsendes fra Børnenes Kontor i uge 50 (midt i december).


Mødrehjælpen uddeler hvert år julehjælp til nogle af de mest hårdt trængte familier, så de også får mulighed for at fejre jul.
Vi åbner for ansøgninger 6. oktober, hvor man vil kunne ansøge om julehjælp via vores elektroniske ansøgningsskema på siden. Klik ind her og læs mere: https://moedrehjaelpen.dk/sog-julehjaelp/
Vil du vide mere om mødrehjælpen og deres arbejde samt om, hvad dit bidrag går til: klik på https://www.moedrehjaelpen.dk


Frelsens Hær: https://www.frelsenshaer.dk/  Ansøgning for Julehjælp: Vi har generelt ansøgning i November måned.

Ansøg om Julehjælp i god tid.  Dansk Folkehjælp uddeler julehjælp til enlige forsørgere på kontanthjælp med hjemmeboende børn under 18 år.
"Julehjælpen består af kolonialvarer til juleaften og et gavekort til en sportsforretning og et til en legetøjsforretning. "Flere tusinde børn lever i Fattigdom i Danmark – derfor julehjælp!
Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet samler ind til fattige familier og deres børn, så de også kan få en jul med god mad og gaver. Læs mere her her: https://www.folkehjaelp.dk/det-goer-vi/frivilligt-socialt-arbejde/julehjaelp/


Julehjælpen.dk Så er Julehjælpen.dk  ved at være klar til endnu en sæson.  I september kl 18.00 åbner vi op for i år.
Både alle donationer og alle ansøgninger, skal i år klares elektroniske via vore formularer på hjemmesiden og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang. - Det er vores forventning at vi dermed kan hjælpe mange flere end sidste år, da nogle af processerne bliver automatiseret. Klik ind her og læs mere: https://julehjaelpen.dk/ 


Julehjælp: Julen - en økonomisk belastning Nedenstående *lånt* fra andet sted og bringes her til brug for de der har behov for hjælp og støtte:  Nu nærmer julen sig igen... så småt - Og snart med hastige skridt...
For nogle er det "en søde juletid" - og for andre er det den sværeste tid på hele året.  Noglele klarer højtiden ved at tage væk - tage på højskole eller rejse udenlands. Andre har ikke denne mulighed. Det er svært at komme helt udenom julen, selvom man ikke har lyst til at fejre den. Der er julepyntet alle steder, og alt handler om jul næsten uanset, hvor man opholder sig. - Har du brug for at finde et sted, hvor du kan holde jul sammen med andre, så kan det udmærket lade sig gøre. Nogle steder skal man tilmelde sig og hente billetten på forhånd. Andre steder kan man blot møde op.
Der findes forskellige muligheder for samvær med ligestillede:
- Forhør dig i din lokale kirke eller andre stder. Flere steder afholdes julearrangementer – bl.a. juleaften
- Mange væresteder holder julearrangementer - men oftest kræves medlemskab eller et tilhørsforhold. 
Holder man jul alene med sine børn, er der mulighed for at søge økonomisk hjælp til julen, som altid koster ekstra. Der findes flere steder, man kan ansøge.

Find link til julesteder på > Så søg på Googgle  Eller via > https://www.bing.com/


Alle sider er på dansk. Brug oversættelses program for dit sprog.

All pages are in Danish. Use the translator for your language.


 

Læs betingelser for brug af Jul-pcsjov.dk og kontakt

 


 

tilbageknap

     21. november 2020 03:14  

 Per Christensen / jul-pcsjov.dk Grundlagt 3.2-2015  

 Hosted By: One.Com